Mazda розширює можливості: Apple CarPlay та Android Auto

Mazda пропонує підвищити рівень комфортного спілкування завдяки додаткам(1) Apple CarPlay та Android Auto, які доступні як аксесуар в офіційній дилерській мережі Мazda.

Встановивши комплект додаткового обладнання та нове програмне забезпечення на штатну мультимедійну систему MZD Connect (2), власники Mazda зможуть розширити можливості керування своїм телефоном – робити дзвінки, керувати повідомленнями, слухати музику та користуватися навігацією, не відволікаючись від дороги.

Підключення смартфону до системи проводиться через додатковий USB порт. Керування телефоном здійснюється як за допомогою джойстика HMI Commander так і за допомогою персонального помічника (Siri або Google Асистента), а на CarPlay ще й сенсорним дисплеєм MZD Connect під час зупинки автомобиля.

Додаткові можливості, що надають Apple CarPlay та Android Auto включають використання Siri або Google Асистента, відтепер вибір мови визначається мовами смартфону, з’являються розширені можливості навігації із частішим оновленням мап, та суттєво збільшеною інформацією стосовно об’єктів на мапах, а також оперативною поточною інформацією щодо трафіку на дорогах.

Аксесуар доступний у мережі офіційних дилерів Mazda в Україні. Станом на початок грудня, вартість обладнання, що включає комплект дротів, додатковий USB роз’єм, нове ПЗ становить 4014 грн. з ПДВ. Вартість робіт просимо уточнювати у найближчого офіційного дилера Mazda у вашому місті.

Додаткова інформація про продукт.

(1) - Україна не належить до переліку ринків, на яких офіційно доступні додатки Apple CarPlay та Android Auto (що визначається виробником цих продуктів).

(2) - Аксесуар встановлюється на автомобілі Mazda, європейської комплектації, обладнані штатною мультимедійною системою MZD Connect.

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ